Fietsen voor het goede doel

De samenwerkende kerken van West Brabant organiseren dit jaar voor de 18e keer de gezins- en sponsorfietstocht "Als een lopend vuurtje". Ieder jaar organiseren we deze mooie fietstocht door het West-Brabantse land. Er zijn verschillende routes voor gezinnen en getrainde fietsers langs deelnemende kerken en kapellen. 

De opbrengst van de fietstocht gaat naar de Filipijnen 

Dit jaar staat voor ons de fietstocht "Als een lopend vuurtje" in het teken van Fietsen voor de Filipijnen. Wij zullen de opbrengst van de donaties welke zijn gedaan in de kerken in Etten-Leur doneren aan het Filipijnenproject. Lees meer over het Filipijnenproject.

Wanneer en hoelaat?

De zaterdag voor Pinksteren op 8 juni 2019. Noteer deze datum in de agenda en doe mee aan deze sportieve activiteit! Inschrijven vooraf is niet nodig, aanmelden kan op de dag zelf bij een van de deelnemende kerken vanaf 09:00. Vanaf 09:30 uur kunt u starten met de fietstocht.  

De deelnemende kerken zijn open voor een bezichtiging, in de brochure leest u meer over de deelnemende kerken. Gastvrouwen en gastheren ontvangen de bezoekers met een kopje koffie, thee of limonade. Op deze dag vormen de kerken een plesiterplaats voor ontmoetingen. 

Hoe kunt u doneren?

Wilt u liever niet meefietsen maar wel uw bijdrage leveren? Dat kan! Iedereen kan de fietsers sponsoren. Dit kan door afspraken met de fietsters te maken, of door zelf geld in de sponsorbus in de kerk te storten. 

Als een lopend vuurtje: Een mooie ontmoeting met de kerk en elkaar, met elkaar en voor elkaar

Als een lopend vuurtje staat voor een mooie ontmoeting met de kerk en met elkaar. Enerzijds elkaar ontmoeten in en bij de kerken, en gezellig onderweg zijn met elkaar. Anderszijds geld inzamelen voor goede, kleinschalige doelen die door de verschillende kerken worden gesteund. Doen jullie ook mee? 

Download het PDF-bestand voor meer informatie over de fietstocht met verschillende routes, en een overzicht met alle deelnemende kerken. Tot dan!

Bezoekadressen

De pastorie is open op werkdagen tussen 10:00 en 12:00 uur.

  • Lambertuskerk
  • Stationsstraat 19a
  • 076 - 5012281
  • Petruskerk
  • Lange Brugstraat 32
  • 076 - 5012385