Geef vandaag voor de kerk van morgen

Van zaterdag 16 januari tot zaterdag 30 januari 2021 doen weer 2.000 kerken mee aan Actie Kerkbalans, waaronder de Lambertuskerk en Petruskerk van onze parochie. Duizenden vrijwilligers zamelen geld in voor hun plaatselijke kerk. Voor iedereen is de kerk op een andere manier van waarde. Parochies en gemeenten krijgen geen subsidie. Om te kunnen bestaan hebben kerken een financiële bijdrage nodig van hun leden. Zo blijven ze van waarde voor hun leden en de samenleving. ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’ is het thema voor Actie Kerkbalans 2021.

Door de maatregelen rond corona zijn mensen meer en meer op zichzelf en hun kleine kring aangewezen en daarom is juist nu de kerk een plek van verbinding, al dan niet via internet. Helaas ondervind ook onze parochie de financiële gevolgen van de coronacrisis, waardoor we uw hulp vragen.

Helpt u onze parochie mee? Via de actie Kerkbalans kun je een donatie doen aan onze parochie zodat onze medewerkers en vrijwilligers hun dankbare werk kunnen voortzetten. Uw bijdrage helpt om onder andere onze kerken te verwarmen, stelt ons in staat om (online) vieringen te organiseren en zorgt dat we langs kunnen gaan bij ouderen, eenzamen en zieken.

Download de kerkbalans brochure hieronder:

Bezoekadressen

De Petruspastorie is op alle werkdagen geopend van 10.00 tot 12.00 uur open. De Lambertuspastorie is op geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 -12.00 uur

  • Lambertuskerk
  • Stationsstraat 19a
  • 076 - 5012281
  • Petruskerk
  • Lange Brugstraat 32
  • 076 - 5012385