Trouwen in de Lambertuskerk of Petruskerk in Etten-Leur

Denken jullie erover om te trouwen in de kerk? Dat vinden we fantastisch! Trouwen in de Petruskerk of Sint-Lambertuskerk is een bijzondere aangelegenheid. Wij hebben al veel huwelijken mogen voltrekken, er is niets mooiers dan elkaar liefde en trouw te beloven voor de rest van jullie leven. 

Welke persoonlijke wensen zijn mogelijk?

De huwelijksbevestiging is een heel persoonlijke dienst. Samen met pastoor v.d. Laer nemen jullie de muziek en liederen door, samen met de Bijbeltekst, de trouwbelofte en andere bijzondere trouwelementen. Hij kan jullie alles vertellen over de voorbereiding, de dag zelf en andere zaken. 

“Na de liefde die ons met God verenigt, is de huwelijksliefde de ‘grootste vriendschap”.  paus Franciscus

Wat is de huwelijksvoorbereiding?

Na opgaaf worden jullie uitgenodigd voor deelname aan het project “Huwelijksvoorbereiding”.  Een investering in je relatie, het brengt jullie (nog) dichter bij elkaar. Meer inzicht in jezelf, je partner, de relatie met elkaar en met God.

Hoe wordt de huwelijkssluiting gevierd?

De huwelijkssluiting wordt gevierd in een eucharistieviering of een viering van woord en gebed. Bij een huwelijk tussen een katholiek en een gedoopte niet-katholiek of een niet-gedoopte ligt het laatste meer voor de hand.

Contact over trouwen in de Lambertuskerk of Petruskerk Etten-Leur

Neem de tijd om alles goed voor te bereiden door tijdig met ons contact op te nemen. Wij staan voor jullie klaar. Willen jullie het huwelijk voltrekken in de Lambertuskerk of Petruskerk in Etten-Leur of meer informatie ontvangen? Neem contact op met pastoor v.d. Laer via jvdlaer@hmaria.nl of 0638683941

Foto's door Defining Moments Photography 

Formulier trouwen

* Deze velden zijn verplicht
Bezoekadressen

De Petruspastorie is op alle werkdagen geopend van 10.00 tot 12.00 uur open. De Lambertuspastorie is op alle werkdagen geopend van 10.00 tot 12.00 uur

  • Lambertuskerk
  • Stationsstraat 19a
  • 076 - 5012281
  • Petruskerk
  • Lange Brugstraat 32
  • 076 - 5012385