Opnieuw nieuwe openingstijden begraafplaats

17 juni 2024

Begraafplaats H. Petrus.

Dagelijks weer geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Door de bereidwillige medewerking van een vrijwilliger en goede afspraken hebben we alsnog een oplossing gevonden voor het openen en sluiten van de kapel en begraafplaats bij de H. Petruskerk. U weet dat wij helaas genoodzaakt waren de openingstijden te beperken omdat er tot dusver geen vrijwilliger werd gevonden die hier consequent zorg voor wilde dragen. Dit betekent dat door dit aanbod de openingstijden van met name de begraafplaats weer ruimer kunnen zijn en overdag dus zoveel mogelijk geopend is. ‘s Avonds en ’s nachts zal de begraafplaats met het oog op de veiligheid als voorheen gesloten zijn. Wij zijn de betreffende vrijwilliger dankbaar voor de medewerking en denken dat velen dit met ons delen.

Bestuur H. Mariaparochie

Andere berichten