Filmavond

7 mei 2024, 19:30 uur
Locatie: Apostelzaal H. Lambertuskerk

Op dinsdag 30 april a.s. zullen we de film ‘I still believe’ vertonen.

In het waargebeurde ‘I Still Believe’ worden studenten Jeremy en Melissa verliefd op elkaar. Als Jeremy doorbreekt als popster lijkt het ze voor de wind te gaan, tot er bij Melissa kanker wordt geconstateerd. Samen gaan ze de strijd aan en vinden kracht in hun geloof, hoop en liefde en niet alleen bij elkaar maar ook bij Jeremy’s fans.

Jeremy, jong en ambitieus, wil het gaan maken als singer-songwriter. Met goede moed begint hij zijn studie aan de Calvary Chapel Bible College. Daar ziet hij tijdens een concert een jonge vrouw met haar handen in de lucht. Reikend naar de hemel met een glimlach op haar gezicht.
Als hij haar na het concert opzoekt blijkt het om de bevlogen Melissa te gaan. Jeremy valt als een blok voor haar. Met zijn humor en aanstekelijke pretoogjes weet hij haar in te pakken. Op het moment dat Jeremy steeds meer begint door te breken met zijn nummers, slaat het noodlot toe. Melissa is ziek. Heel ziek. Een enorme tumor in haar maag moet verwijderd worden. Er volgen verschillende behandelingen, tests en allerlei medicijnen moeten haar beter gaan maken. De dokters proberen alles. Totdat er alleen nog een wonder haar kan genezen. Juist in deze fase van haar leven wijkt Jeremy niet van Melissa’s zijde. Zijn ouders twijfelen eerst of dit wel zo’n verstandige keuze is. Hun twintigjarige zoon die vrijwillig meegaat in een lijdensweg die zijn jonge leven voorgoed zal veranderen.