Aktie Kerkbalans 2024

31 december 2023

Actie Kerkbalans 2024 

Deze maand gaat Actie Kerkbalans weer van start. Het thema is ook dit jaar ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. We hopen dat we ook in 2024 weer op u mogen rekenen! Dit jaar is een bijzonder jaar voor Actie Kerkbalans, want de Actie bestaat vijftig jaar! Al vijftig jaar geven parochianen via Actie Kerkbalans voor het voortbestaan van hun kerk.

Voor de kerk van morgen
Belangrijk, want de kerk is niet alleen voor ons maar ook voor de generaties na ons van grote waarde. Het is een plek waar we God en elkaar ontmoeten. Waar we rust vinden, omzien naar elkaar en het leven met elkaar delen. Heel graag willen we ook het komende jaar en in de verdere toekomst van betekenis zijn voor mensen die verdieping en ontmoeting zoeken. We willen uitnodigend zijn voor jonge mensen die hun leven nog voor zich hebben, en voor mensen die God nog niet kennen. We willen mooie en inspirerende vieringen houden evenals verbindende activiteiten daaromheen. Maar dat alles kost geld. Door vandaag te geven maken we de kerk van morgen mogelijk. Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Andere berichten