Voedselbank, Jaarproject 2024

3 mei 2024

Beste vrienden van Caritas Etten-Leur,

Met blijdschap en dankbaarheid blikken we terug op de eerste drie maanden van dit jaar. Samen met het Caritas-team hebben we ons ingezet voor onze gemeenschap, en we willen graag met jullie delen wat we allemaal hebben bereikt.

  1. Boodschappenkastjes: We hebben boodschappenkastjes geplaatst bij de Lambertus en de Petruskerk waar mensen gratis voedsel en producten kunnen pakken. Hoewel dit project nog niet het gewenste succes heeft behaald, zijn we vastberaden om het te evalueren en te verbeteren.
  2. Paaslunch: De georganiseerde paaslunch was een groot succes! Met 28 deelnemers was het een warme en gezellige bijeenkomst. Onze waardering gaat uit naar alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt.
  3. Jaarproject voor de voedselbank: Met trots kunnen we melden dat we actief bezig zijn met ons jaarproject voor de voedselbank. In januari en februari hebben we pasta en rijst ingezameld. Voor maart en april richten we ons op conserven, zoals soep en houdbare groenten in blik of potten. In mei en juni gaan we shampoo, toiletartikelen, zonnebrand e.d. inzamelen. Jullie inzet is van onschatbare waarde!

Namens PCI Etten-Leur willen we iedereen bedanken die betrokken is bij onze activiteiten. Laten we samen blijven werken aan een warme en zorgzame gemeenschap. We nodigen iedereen uit om hun mooie projecten en ideeën met ons te delen. Samen kunnen we een verschil maken in onze gemeenschap. Heb je een initiatief dat je wilt delen? Of ken je iemand die onze hulp nodig heeft? Aarzel niet en neem contact met ons op via caritas@hmaria.nlSamen bouwen we aan een betere wereld.

Met hartelijke groeten, PCI (Parochiële Caritas Instelling) Etten-Leur

Andere berichten